Zakaj je Premium zobna ščetka VBO proizvedena na Japonskem?

Najbrž že poznate Premium zobno ščetko VBO s ščetinami iz črnega kremena, kajne? Vas zanima zakaj je zobna ščetka proizvedena prav na Japonskem?

 

VBO premium zobna ščetka black

 

Črni kremen se pridobiva zgolj na Japonskem

 

Črni kremen je ruda, ki se nahaja zgolj na otoku Hokaido na Japonskem in nikjer drugje na svetu. Nastaja s fosilizacijo alg v morju, ki v svojih celičnih stenah kopičijo kremen.

 

Zaradi impregnacije s črnim kremenom so ščetine zobne ščetke VBO na mikroskopski ravni hrapave. Ob ščetkanju črni kremen sprošča negativne ione, ki dokazano podaljšajo učinek čistih zob, to pa učinkovito prekriža načrte škodljivim bakterijam.

 

 

Razvoj Premium zobne ščetke VBO

 

Premium zobno ščetko VBO je v sodelovanju z Dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila naša dr. Vesna Kaloh, večkrat nagrajena zobozdravnica in ena vodilnih svetovnih strokovnjakinj s področja ravnanja zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign.

 

 

Razvoj ščetke, s katero lahko resnično učinkovito očistimo zobe, temelji na raziskavi Dentalne univerze Kanagawa. Z njo so dokazali, da zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena odstrani zobne obloge do 40 % učinkoviteje kot običajna ščetka, tudi brez uporabe zobne paste. To pa je nekaj posebnega, kajne?

 

 

Kje dobiti Premium zobno ščetko VBO?

 

Premium zobna ščetka VBO vam je na voljo vseh poslovalnicah DM, v večini slovenskih lekarn, številnih drogerijah in specializiranuh trgovinah ter seveda na spletni strani VBO, kjer vas čakajo tudi posebne ugodnosti in akcijske cene. Poglejte si zemljevid lokacij TUKAJ.

 

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

Če ste vedno na tesnem s časom in vam obiski trgovin predstavljajo nujno zlo, pa sklenite neobvezujočo naročnino na ščetke VBO. Naročniki vsako leto prejmete paket šestih VBO zobnih ščetk s črnim kremenom. Z naročnino dobite tudi 10 % popusta na redno ceno zobne ščetke in brezplačno dostavo.

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

Tako boste v njihovih prednostih uživali ceneje ter imeli takoj, ko bo stara ščetka začela kazati znake obrabe, pri roki svežo.