Premium zobna ščetka VBO: da ali ne?

Ni dovolj le, da jo redno uporabljate. Vaša zobna ščetka mora zadostiti ključnim merilom kakovosti in varnosti. Naučite se jih prepoznati in izbrati ščetko, ki odkljuka kar vse hkrati!

 

Premium zobna ščetka VBO roza

 

5 lastnosti najboljše zobne ščetke

 

Za začetek torej poglejmo, katerim petim kriterijem mora ustrezati najbolj kakovostna zobna ščetka!

 

1. Učinkovito odstranjevanje oblog

To je osnovna naloga vaše zobne ščetke, zato je tudi najpomembnejša. Če jih redno in v celoti ne odstranjujete, sprva mehke obloge otrdijo. Takrat jih lahko odstrani le zobozdravnik, medtem pa že lahko povzročijo številne težave z zobmi in dlesnimi, saj so polne škodljivih bakterij.

Proizvajalci nas poskušajo prepričati z raznimi trditvami, ki obljubljajo marsikaj, a potrošniki težko vemo, katera je res učinkovita zobna ščetka proti oblogam.

 

2. Mehka zobna ščetka

Učinkovitost pa ne sme priti na račun varnosti, zato zobozdravniki enoglasno priporočajo ščetko z mehkimi ščetinami. Dlesni so namreč v primerjavi z zobmi veliko občutljivejše, zato morate biti tudi pri čiščenju z mehkimi ščetinami nežni.

 

VBO premium zobna ščetka ne poškoduje dlesni

 

3. Dostop do vseh zob

Glava zobne ščetke mora biti zaobljena in dovolj majhna, da z njo dosežemo vse zobe, tudi tiste čisto zadaj.

 

4. Ščetine različnih dolžin

Različne dolžine ščetin pomagajo, da ščetka seže globlje med zobe, v prostore, kjer se najraje ulovijo ostanki hrane. Podaljšane in stanjšane ščetine najbolj učinkovito dosežejo prostorčke, ki jih običajna zobna ščetka s ščetinami enake dolžine ne more.

 

VBO premium zobna ščetka

 

5. Ergonomičen ročaj

Zobna ščetka se vam mora lepo prilegati v roko, da vam med ščetkanjem ne drsi iz prijema.

 

Ko boste naslednjič kupovali zobno ščetko, se torej prepričajte, da ima vseh pet kljukic. Lahko pa izberete Premium zobno ščetko VBO, ki ima poleg vseh naštetih še dva dodatna asa v rokavu!

 

 

Prednosti Premium zobne ščetke VBO

 

Poglejmo, zakaj je VBO zobna ščetka najboljša!

 

Prva zobna ščetka s črnim kremenom

Črni kremen je edinstven mineral, ki se nahaja samo na japonskem otoku Hokaido. Zaradi impregnacije s črnim kremenom so ščetine zobne ščetke VBO hrapave. Odlično v boju proti oblogam!

 

Ob ščetkanju črni kremen sprošča negativne ione, ki dokazano podaljšajo učinek čistih zob, to pa učinkovito prekriža načrte škodljivim bakterijam.

 

Raziskava je namreč pokazala, da ščetine iz črnega kremena odstranijo zobne obloge do 40 odstotkov učinkoviteje kot običajna zobna ščetka!

 

 

Z naročnino nikoli več brez ščetke

 

Pri hitrem tempu in polnih urnikih se hitro zgodi, da ne menjamo zobne ščetke takoj, ko pokaže znake obrabe. A dlje kot uporabljamo ščetko, ki ima že upognjene ali “razcvetene” ščetine, bolj se zmanjšuje njena učinkovitost.

 

Obstaja preprosta rešitev – ščetka na naročnino! VBO vam namreč nudi posebni naročniški program, kjer ste celo leto preskrbljeni s svežimi zobnimi ščetkami.

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

Sklenite neobvezujočo naročnino in vsako leto prejmite paket šestih Premium zobnih ščetk VBO s črnim kremenom. Z naročnino dobite tudi 10 % popusta na redno ceno zobne ščetke in brezplačno dostavo.

 

Če pa potrebujete najboljšo zobno ščetko za svoje malčke, bodite pozorni, da pri nakupu ali sklenitvi naročnine izberete tudi Premium zobno ščetko VBO za otroke.

 

 

Premium zobna ščetka VBO – najboljša izbira

 

Premium zobna ščetka VBO prepriča tudi tiste, ki niso navdušeni nad mehkimi zobnimi ščetkami, saj imajo občutek, da zob ne očistijo dovolj. To je moč črnega kremena! Prav tako pa je najboljša izbira tudi za tiste, ki iščete najbolj učinkovito zobno ščetko proti oblogam ali imate občutljive dlesni in iščete učinkovito mehko zobno ščetko.

 

Torej za vsakogar, ki želi svojim zobem le najboljše!

Več o Premium zobni ščetki VBO si lahko preberete TUKAJ.