Nič več klasičnega odtisa zob, pri VBO je vse digitalno

So tudi vam kdaj vzeli odtis zob s takšno lepljivo maso, ki so vam jo vstavili v usta in odtisnili na zobe? Za mnoge je postopek zelo neprijeten. Pri VBO klasičnega postopka jemanja odtisa zob ne prakticiramo več, saj smo se popolnoma usmerili v digitalno zobozdravstvo.

 

Usmeritev v digitalno zobozdravstvo

Zmeraj stremimo k najboljšemu, zato smo se popolnoma usmerili v digitalno zobozdravstvo. Med najsodobnejšimi aparaturami je tudi intraoralni skener s katerim poskeniramo vaše zobe zelo hitro in enostavno.

 

Intraoralni skener iTero Element 5D Plus

Največ šteje znanje in bogate izkušnje, vendar pa si naši uporabniki zaslužijo tudi pregled z najsodobnejšo opremo. Lahko se pohvalimo, da pri nas uporabljamo najmodernejši intraoralni skener iTero Element 5D Plus, ki smo ga nabavili kot prvi in zaenkrat edini v Sloveniji.

iTero digitalni skener za zobe pred Invisalign obravnavo

 

Je pa to le eden izmed mnogih intraoralnih skenerjev, ki jih uporabljamo, saj gre za naše osnovno orodje in niti predstavljati si več ne znamo, da bi naši uporabniki v 21. stoletju morali za odtis zobovja v usta tiščati odtisno maso. Saj smo vendar digitalno zobozdravstvo!

 

Zakaj digitalno zobozdravstvo?

Mnenja smo, da je v sodobnem času z vsemi aparaturami, ki so na razpolago, potrebno ljudem približati zobozdravstvo z enostavnimi in prijetnimi postopki brez nelagodja. Saj veste kako rečejo, vse se da, če se hoče. In mi hočemo!

 

Velikokrat se v zobozdravstvu in ortodontiji še zmeraj uporablja zastarele metode, ki sicer ne zahtevajo dragih, dovršenih aparatur, vplivajo pa na negativno izkušnjo pacienta in njegovo nelagodje. Pri nas ste ljudje na prvem mestu, zato tudi vlagamo v razvoj in najsodobnejšo opremo, da boste od nas šli zmeraj nasmejani.

 

O VBO

Začetki VBO-ja segajo v leto 1991, ko je dr. Božnik, oče dr. Vesne Kaloh, odprl svojo ordinacijo v Kungoti pri Mariboru. 30 let izkušenj v zobozdravstvu, ki jih je dr. Kalohova kasneje dvignila na digitalni nivo, imajo neprecenljivo vrednost.

Vesna Kaloh

 

Strokovnost in izkušenost je, tako kot pri vsem ostalem, tudi pri digitalni ortodontiji ključnega pomena. Če kje, potem bomo pri VBO-ju rešili tudi najzahtevnejše primere premikov zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign.

 

Kje najdete VBO

Najdete nas:

 

Kako do nevidnega zobnega aparata Invisalign

Naročite se na brezplačni pregled in se seznanite z obravnavo in uporabo Invisalign aparata. Prijavo na brezplačni pregled in več informacij najdete TUKAJ