Kje dobiti nevidni zobni aparat Invisalign v Mariboru?

Vas zanima, kje dobiti nevidni zobni aparat v Mariboru? Prišli ste na pravo mesto. Pri VBO digitalnem zobozdravstvu ste v dobrih rokah. Kot nagrajeni Invisalign diamond provider bomo poskrbeli, da bo vaš nasmeh takšen, kot si zaslužite.

Kje dobiti Invisalign v Mariboru

 

Kam po nevidni zobni aparat Invisalign v Mariboru?

VBO ortodontska ordinacija se v Mariboru nahaja na Mladinski ulici 54, kjer vam nudimo celotno obravnavo, od začetka do konca. Vse od brezplačnega pregleda, 3D skeniranja z najmodernejšim intraoralnim skenerjem iTero Element 5D Plus, do priprave zob na premike z nevidnim zobnim aparatom in beljenja zob po koncu obravnave.

 

VBO lokacija Maribor – Invisalign diamond provider

VBO Invisalign lokacija v Mariboru

 

Kako pogost je Invisalign nevidni zobni aparat?

Širom sveta je Invisalign poskrbel že za več kot 12 milijonov lepih nasmehov. V Mariboru so nevidni zobni aparati Invisalign zmeraj bolj pogosti.

 

Lahko se pohvalimo, da smo z Invisalign aparatom pomagali že več kot 2000 ljudem in smo kot edini v tem delu Evrope prejeli kristalno priznanje Invisalign 1.000 z več kot 1000 obravnavami. Pred tem smo prav tako prejeli kristalno priznanje Invisalign 500.

Invisalign provider - 1000 Invisalign obravnav

 

Obiščite nas v Mariboru in si zagotovite svoj Invisalign nevidni zobni aparat v 3 korakih

 

  1. Naročite se na brezplačni pregled pri VBO digitalnem zobozdravstvu v Mariboru ali preko spleta kjer boste seznanjeni z obravnavo in uporabo Invisalign aparata. Prijavo na brezplačni pregled najdete TUKAJ
  2. Za vas opravimo intraoralno skeniranje vaših zob s skenerjem iTero Element 5D Plus. Na podlagi slike vaših zob in rentgenske slike nato naši specialisti ortodontije predlagajo najboljšo rešitev za vas
  3. Na osnovi 3D skena vaših zob pripravijo naši ortodonti plan premikanja, nato pa Invisalign v Ameriki natisne posebej vam prilagojeno serijo opornic, ki jih nato tedensko sami menjujete.

 

Imate dodatna vprašanja?

V primeru kakršnihkoli vprašanj o Invisalign nevidnem zobnem aparatu na prosimo kontaktirajte preko emaila info@vbo.si . Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.