Kje dobiti nevidni zobni aparat Invisalign v Ljubljani?

Vas zanima, kje dobiti nevidni zobni aparat v Ljubljani? Prišli ste na pravo stran. Pri VBO digitalnem zobozdravstvu bomo poskrbeli za vaš nasmeh. Kot nagrajeni Invisalign diamond provider vam nudimo zanesljivo in skrbno Invisalign obravnavo.

Kje dobiti Invisalign v Ljubljani

 

Kam po nevidni zobni aparat Invisalign v Ljubljani?

VBO ortodontska ordinacija se v Ljubljani nahaja na Dunajski cesti 177, kjer vam nudimo celotno obravnavo, od začetka do konca. Vse od brezplačnega pregleda, 3D skeniranja z najmodernejšim intraoralnim skenerjem iTero Element 5D Plus, do priprave zob na premike z nevidnim zobnim aparatom in beljenja zob po koncu obravnave.

 

VBO lokacija Ljubljana – Invisalign diamond provider

VBO Invisalign lokacija v Ljubljani

 

Kako pogost je Invisalign nevidni zobni aparat?

Širom sveta je Invisalign poskrbel že za več kot 12 milijonov lepih nasmehov. V Ljubljani so nevidni zobni aparati Invisalign zmeraj bolj pogosti.

 

Lahko se pohvalimo, da smo z Invisalign aparatom pomagali že več kot 2000 ljudem in smo kot edini v tem delu Evrope prejeli kristalno priznanje Invisalign 1.000 z več kot 1000 obravnavami. Pred tem smo prav tako prejeli kristalno priznanje Invisalign 500.

Invisalign provider - 1000 Invisalign obravnav

 

Obiščite nas v Ljubljani in si zagotovite svoj Invisalign nevidni zobni aparat v 3 korakih

 

  1. Naročite se na brezplačni pregled pri VBO digitalnem zobozdravstvu v Ljubljani ali preko spleta kjer boste seznanjeni z obravnavo in uporabo Invisalign aparata. Prijavo na brezplačni pregled najdete TUKAJ
  2. Za vas opravimo intraoralno skeniranje vaših zob s skenerjem iTero Element 5D Plus. Na podlagi slike vaših zob in rentgenske slike nato naši specialisti ortodontije predlagajo najboljšo rešitev za vas
  3. Na osnovi 3D skena vaših zob pripravijo naši ortodonti plan premikanja, nato pa Invisalign v Ameriki natisne posebej vam prilagojeno serijo opornic, ki jih nato tedensko sami menjujete.

 

Imate dodatna vprašanja?

V primeru kakršnihkoli vprašanj o Invisalign nevidnem zobnem aparatu na prosimo kontaktirajte preko emaila info@vbo.si . Z veseljem vam bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.