VBO premium zobne ščetke s črnim kremenom

Katera 2 cilja mora uresničiti vsaka zobna ščetka

Znano je, da ščetke ne smejo poškodovati dlesni – to pomeni, da ne smete krvaveti ob ščetkanju zob. Kljub temu, da obstajajo določeni preparati in zobne paste, ki te zadeve minimizirajo, je glavni razlog za poškodovane dlesni vsekakor neustrezna zobna ščetka.

 

Če vprašate zobozdravnika ali ortodonta bo dejal, da je zdravje in higiena ustne votline, zob ter dlesni ključnega pomena za splošno zdravje ljudi.

 

 

Katera sta torej 2 ključna cilja, ki ju mora zobna ščetka zagotoviti?

 

  1. Zobna ščetka ne sme poškodovati dlesni
  2. Zobna ščetka mora temeljito očistiti zobne obloge

 

To sta torej dve ključni stvari, ki bi naj bili cilj uporabe vsake zobne ščetke.

Vendar, kako zobe temeljito očistiti, brez da poškodujemo dlesni?

 

 

Mehke ščetke z veliko gostoto ščetin

 

Že vrsto let nazaj so proizvajalci zobnih ščetk raziskovali načine, kako ohraniti zdravje dlesni in hkrati temeljito očistiti zobne obloge. Rodile so se mehke zobne ščetke z veliko ščetinami. Na ta način je bila izboljšana čistilna funkcija ščetke, brez da bi poškodovala dlesni.

 

Kljub temu, da so bili rezultati čiščenja boljši, je bilo pri čiščenju zob še kar nekaj potenciala. Zaradi nenehnega iskanja boljših izdelkov za naše stranke smo nedavno prišli do izjemnega preboja z zobno ščetko s črnim kremenom!

 

Dejan Vunjak z VBO premium zobno ščetko

 

 

Premium zobna ščetka VBO s Črnim kremenom

Premium zobno ščetko VBO je v sodelovanju z Dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila naša dr. Vesna Kaloh, večkrat nagrajena zobozdravnica in ena vodilnih svetovnih strokovnjakinj s področja ravnanja zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign.

 

 

Razvoj ščetke, s katero lahko resnično učinkovito očistimo zobe, temelji na raziskavi Dentalne univerze Kanagawa. Z njo so dokazali, da zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena odstrani zobne obloge do 40 % učinkoviteje kot običajna ščetka, tudi brez uporabe zobne paste. To pa je nekaj posebnega, kajne?

 

 

Zakaj je Premium zobna ščetka VBO tako posebna?

 

Premium zobna ščetka VBO se ponaša:

  • S ščetinami iz Črnega kremena,
  • Z edinstveno obliko glave ščetke,
  • Z optimalno dolžino, debelino in mehkobo ščetin
  • Ter z ergonomsko oblikovanim ročajem

 

 

Kaj je Črni kremen?

 

Črni kremen je ruda, ki se nahaja zgolj na otoku Hokaido na Japonskem in nikjer drugje na svetu. Nastaja s fosilizacijo alg v morju, ki v svojih celičnih stenah kopičijo kremen.

 

Zaradi svoje sestave med ščetkanjem sprošča negativne ione, kar dokazano* izboljša učinek ščetkanja, saj se zmanjša število bakterij v slini.

*Raziskava Dentalne univerze Kanagawa, Japonska

 

 

Ščetine Premium zobne ščetke VBO

 

Da je ščetkanje še bolj učinkovito, so ščetine na Premium zobni ščetki VBO različne dolžine. Tako kljub temu, da so ščetine mehke, prodrejo v zobne medprostore in temeljito očistijo vse špranje in potencialna mesta nabiranja ustne umazanije.

 

VBO premium zobna ščetka

 

 

Kje dobiti Premium zobno ščetko VBO?

 

VBO zobne ščetke lahko naročite preko spleta na https://vbopremiumtoothbrush.si/ , v DM drogerijah ter ostalih lekarnah, specializiranih trgovinah in ordinacijah.

 

Oglejte si vsa prodajna mesta tukaj: https://vbopremiumtoothbrush.si/prodajna-mesta/prodajna-mesta

 

 

Za koga je primerna Premium zobna ščetka VBO?

 

Zobna ščetka je primerna tako za odrasle kot tudi za otroke.

 

VBO premium mehke zobne ščetke tudi za otroke

 

Za dodaten prihranek pa nudimo poleg posamezne zobne ščetke tudi pakete ščetk po 3, 6 in 12 kosov ter letno naročnino, kjer vsako leto prejmete 6 zobnih ščetk, da jih lahko brezksrbno in pravočasno zamenjate še preden bodo zacvetele in izgubile na učinkovitosti. Preberite več na https://vbopremiumtoothbrush.si/