Zgodovina Invisalign nevidnega zobnega aparata

Kakšna je uspešnost Invisalign poravnave zob?

Se tudi vi odločate za Invisalign in vas zanima kakšna je uspešnost poravnave zob z nevidni zobnim aparatom? Pa poglejmo…

 

 

Ali je Invisalign 100% uspešen?

 

Tako kot vsaki drugi zobni aparat, tudi Invisalign ni 100% učinkovit, oziroma vsaj ne v začetni fazi. Včasih gre za kompleksnejšo ortodontsko obravnavo in se zobje ne premaknejo 100% po načrtu. Po opravljeni obravnavi naredimo 3D sken zob z najmodernejšim intraoralnim skenerjem iTero Element 5D Plus s pomočjo katerega ugotovimo točno pozicijo vaših zob.

 

Če gre za kompleksno obravnavo in se izkaže, da se zobje še niso popolnoma poravnali, posvetimo dodatno pozornost vašemu nasmešku, naredimo dodaten načrt premikov in naročimo dodatne Invisalign opornice, ki sicer nekoliko podaljšajo celotni proces premika zob, je pa v tem primeru uspešnost skorajda zagotovljena.

 

Zgodovina Invisalign nevidnega zobnega aparata

 

 

Kaj pričakovati pri Invisalign obravnavi?

 

Ne veste točno, kaj pričakovati po opravljeni Invisalign obravnavi? Naj vam pokažemo nekaj slik, ki ponazarjajo nasmešek PRED in PO Invisalign obravnavi.

 

Kje dobiti Invisalign?

 

Invisalign lahko dobite pri VBO digitalnem zobozdravstvu v Mariboru, Novem mestu ali Radečah. Lahko se naročite tudi kar preko spleta, kjer boste seznanjeni z obravnavo in uporabo Invisalign aparata. Prijavo na brezplačni pregled in več informacij najdete na https://pregled.vbo.si/

 

 

Kako do Invisalign zobnega aparata?

 

VBO Invisalign primerjava s klasičnim zobnim aparatom

 

Do popolnega nasmeha lahko pridete v 4 enostavnih korakih:

  1. Prijavite se na brezplačni pregled pri VBO
  2. V roku nekaj ur vas bodo poklicali naši VBO-jevci in dogovorili se boste za termin brezplačnega prvega pregleda v naši ordinaciji ter za RTG slikanje vaših zob.
  3. Na prvem pregledu vam bomo poskenirali zobe, opravili bomo fotografiranje zob in vas podrobno seznanili s prednostmi nevidnega zobnega aparata Invisalign ter vam predstavili potek obravnave za vaš konkretni primer. Vse to pod nadzorom dr. Kalohove, ki je ena največjih svetovnih strokovnjakinj za Invisalign.
  4. Na podlagi opravljenega strokovnega pregleda vam bomo predstavili ceno celotne obravnave in različne možnosti plačila. V roku nekaj ur po opravljenem pregledu boste tudi po elektronski pošti prejeli ponudbo za obravnavo z nevidnim zobnim aparatom Invisalign pri VBO.

V primeru dodatnih vprašanj, pa vam je naša ekipa nasmejanih in prijaznih VBO-jevcev seveda z veseljem na voljo.