Kako s Premium zobno ščetko VBO prehitevamo trende ustne higiene

Ste že slišali za zobno ščetko s ščetinami s črnim kremenom? Črni kremen je popolnoma spremenil igro ustne higiene. Poglejmo zakaj …

 

 

Kaj je črni kremen in kje ga najdemo?

 

Črni kremen je naravna ruda – mineral, ki je znan po svojih antibakterijskih lastnostih. Raziskave so pokazale, da učinkovito odstrani številne zobne obloge

 

Posebnost črnega kremena je, da ga najdemo le na omejenem območju v bližini reke Amano-kawa na otoku Hokkaido na Japonskem.

 

Črni kremen VBO premium zobna ščetka

 

Zakaj črni kremen?

 

Naša Premium zobna ščetka VBO združuje tehnologijo zobnih ščetk, ki lahko temeljito očistijo zobe, in tistih, ki ne poškodujejo dlesni. To doslej ni uspelo nikomur drugemu, ker je bodisi ščetka premehka, da bi dovolj očistila zobe, ali pa je pretrda in poškoduje dlesni.

 

Zobna ščetka s črnim kremenom dokazano deluje! To so znanstveno potrdili strokovnjaki na Kanagawa Dental University na Japonskem. Njihova raziskava je pokazala, da Premium zobna ščetka VBO prekaša običajne zobne ščetke, saj odstranjuje zobne obloge do 40 % učinkoviteje.

 

Vesna kaloh s premium zobnimi ščetkami VBO

 

Kako deluje ščetka s črnim kremenom?

 

Zaradi impregnacije s črnim kremenom so ščetine VBO zobnih ščetk hrapave. Pri ščetkanju tega ne boste opazili, boste pa opazili bolj gladke zobe, daljši občutek čistih zob in ob redni uporabi bolj zdrave zobe.

 

Kljub impregnaciji je Premium zobna ščetka VBO s črnim kremenom mehka zobna ščetka, kar pomeni, da njene ščetine ne poškodujejo vaše sklenine in dlesni.

 

Poleg tega pa ob redni uporabi pomaga zmanjšati karies in vnetje dlesni. Izjemno, kajne?

 

Črni kremen med ščetkanjem sprošča negativne ione, ki dokazano podaljšujejo učinek čistih zob. To učinkovito prekriža načrte škodljivim bakterijam in vam zagotavlja dolgotrajen občutek svežine.

 

Premium zobna ščetka VBO roza

 

3 ključne prednosti ščetke s črnim kremenom:

 

  • Zobne ščetine s črnim kremenom odstranjujejo zobne obloge do 40 % učinkoviteje kot ščetine običajnih zobnih ščetk.
  • Zobno ščetko s črnim kremenom lahko uporablja vsak – otroci, starši, stari starši…
  • Deluje in čisti zobe tudi brez zobne paste.

 

 

Kje kupiti zobno ščetko s črnim kremenom?

 

Premium zobna ščetka VBO vam je na voljo v vseh prodajalnah DM, številnih lekarnah, drogerijah in specializiranih prodajalnah ter seveda v spletni trgovini VBO, kjer vas čakajo tudi posebne ugodnosti in akcijske cene. Poglejte si seznam vseh lokacij na zemljevidu.

 

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

Če ste vedno na tesnem s časom in vam obiski trgovin predstavljajo nujno zlo, pa sklenite neobvezujočo naročnino na ščetke VBO. Naročniki vsako leto prejmete paket šestih VBO zobnih ščetk s črnim kremenom. Z naročnino dobite tudi 10 % popusta na redno ceno zobne ščetke in brezplačno dostavo.

 

Tako boste v njihovih prednostih uživali ceneje ter imeli takoj, ko bo stara ščetka začela kazati znake obrabe, pri roki svežo.