Kako mehka zobna ščetka za otroke vpliva na zdravje zob?

Že od malega nas učijo doma, v vrtcu in šoli ščetkati zobe, ki je za zdravje zob nadvse pomembno. Izjemno pomembno pa je tudi, kakšno ščetko uporabljamo. Uporabljajo vaši otroci mehko ščetko za zobe? Kako mehka zobna ščetka za otroke vpliva na higieno in zdravje zob?

 

V današnjem času redkokdo še ne uporablja mehke zobne ščetke, kajti samo tako ohranimo dlesni nepoškodovane. Pa vendar ne očisti vsaka mehka zobna ščetka za otroke zob enako.

 

VBO mehka zobna ščetka za otroke s črnim kremenom

 

Katera 2 cilja mora zagotoviti vsaka otroška zobna ščetka?

 

Kljub temu, da obstaja malo morje raznih zobnih ščetk, od trdih, do mehkih, električnih, klasičnih, lesenih in izjemno tehnološko naprednih, mora vsaka ščetka doseči 2 cilja… V nasprotnem primeru ne moremo reči, da je dobra ščetka.

 

 

Katera sta ta dva cilja?

 

  • Zobna ščetka ne sme poškodovati dlesni
  • Zobna ščetka mora temeljito očistiti zobne obloge

 

Vendar, kako zobe temeljito očistiti, brez da poškodujemo dlesni?

 

Razvoj zobnih ščetk, je tako za odrasle kot za otroke, šel naprej s časom. Proizvajalci zobnih ščetk neprestano iščejo optimalno rešitev, ki bi hrati ohranjala zdrave dlesni in telemljito očistila zobne obloge. Vendar je težko – kako naj bi očistili zobne obloge brez grobih ščetin, ki bi poškodovale dlesni?

 

Zaradi nenehnega iskanja boljših izdelkov za naše paciente smo nedavno prišli do izjemnega preboja z NOVO zobno ščetko s črnim kremenom!

 

 

Premium zobna ščetka VBO za otroke, s Črnim kremenom

 

Premium zobno ščetko VBO je v sodelovanju z Dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila naša dr. Vesna Kaloh, večkrat nagrajena zobozdravnica in ena vodilnih svetovnih strokovnjakinj s področja ravnanja zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign.

 

 

Kje lahko dobite Premium zobno ščetko VBO?

 

Premium zobna ščetka VBO lahko kupite v VBO ordinacijah, v vseh prodajalnah DM po Sloveniji, na spletu ter v ostalih specializiranih trgovinah in lekarnah. Oglejte si vsa prodajna mesta TUKAJ.

 

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

Z naročnino dobite 10 % popusta na redno ceno Premium zobne ščetke VBO, brezplačno dostavo in druge prednosti. Več o naročnini si lahko preberete TUKAJ.

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk