Kaj menijo uporabniki o Invisalign aparatu na forumih?

Veliko ljudi zanima kaj menijo ljudje o Invisalign nevidnemu zobnemu aparatu in kaj lahko o tem najdejo na različnih forumih. Da vam olajšamo iskanje, smo iz različnih forumov in strani poiskali različna mnenja uporabnikov in jih strnili v članek. Če vas zanima več o Invisalign komentarji na forumih, berite dalje…

 

Kaj so Invisalign attachments

 

Mnenje na forum.over.net

 

Na Slovenskem forumu over.net smo našli komentar zadovoljne uporabnice, ki ga lahko preberete tudi direktno na forumu:

 

“Sama sem zanj dala spodaj in zgoraj 6000eur že leta nazaj, ko še ni bil dostopen za vse. Zelo zadovoljna. Imam res popoln nasmeh. Tudi Billie Eilish ga uporablja in svetovne glasbene zvezde kot npr. Miley Cyrus.

 

Priporočam, če si želiš, da ostali ne vidijo da imaš aparat, ampak kljub temu čudovite rezultate!”

 

Mnenje iz tujine na reddit.com

 

Na tujem forumu reddit.com je veliko mnenj uporabnikov Invisalign nevidnih zobnih aparatov.

 

Tako je zapisal en uporabnik:

“Zadovoljen z napredkom. Sem na 7 opornici od 24”

 

Nekdo drug je zapisal:

Adijo razmik med zobmi!

 

Tretji uporabnik pa je zapisal tole:

Po 10 mesecih vidim odlične rezultate!

 

 

Mnenje na oopsi.si

 

Še eno pozitivno mnenje iz Slovenije izvira s strani oopsi.si:

 

Oopsi zadovoljna uporabnica Invisalign aparata

“Prvi pregled sem opravila že v lansko leto, potreben je bil še rentgen čeljusti oz. zob, pregled zobovja in seveda izris plana, ki ga z ortodontom prilagodiš svojim željam. Jaz sem bila z izrisom dr. Kalohove že v prvo zadovoljna in sem ga takoj potrdila, tako da nadaljnja usklajevanja niti niso bila potrebna.

 

Ljudje ne bodo opazili, da nosite ortodontski aparat, saj je praktično neviden. Ko komu rečem, gleeeej, aparat imam, bulji v moja usta in sploh nima pojma o čem govorim.”

 

 

Mnenje na cosmopolitan.metropolitan.si

 

Še eno pozitivno mnenje iz Slovenije izvira od Enje Zagoršek s strani cosmopolitan.metropolitan.si:

 

“Že tri mesece NOSIM zobni aparat in NIHČE ni opazil

 

Sama sem nad tehnologijo Invisalign navdušena. Všeč so mi preprostost način uporabe, možnost (računalniškega) spremljanja napredka, estetskost aparata ter neboleč potek zdravljenja.”

 

 

Mnenje na tixibeauty.com

 

Pozitivno mnenje je podala tudi Tika s strani tixibeauty.com:

 

“Sem preprosto N A V D U Š E N A  nad napredkom. Kakšna sprememba! Pa ne samo s stališča videza, ampak počutja, samozavesti! Na Instagramu sem že objavila nekaj na temo, a res velja zapisati, kako je transformacija zob, za katero sem mislila da sploh ni posebno nujna izboljšala mojo samozavest in počutje.”

 

 

Vas zanima Invisalign nevidni zobni aparat?

 

Naročite se na brezplačni prvi pregled pri VBO digitalnem zobozdravstvu v Mariboru, Novem mestu, Radečah ali preko spleta, kjer boste seznanjeni z obravnavo in uporabo Invisalign aparata ter boste točno izvedeli koliko časa bo trajala Invisalign obravnava v vašem primeru.

 

Zakaj po Invisalign k VBO? Smo največji Invisalign provider v tem delu Evrope z več kot 2500 Invisalign obravnavami. Vas zanima več? Prijavo na brezplačni pregled in več informacij najdete na https://pregled.vbo.si/