Invisalign primer prej in potem - Martina

Invisalign PREJ in POTEM. Kako izgleda?

Tudi vas zanimajo primeri obravnave z Invisalign nevidnim zobnim aparatom pri VBO? Kako izgleda rezultat z obravnavo Invisalign prej in potem ter kaj vse lahko z Invisalign obravnavo dosežemo? V naši bazi zadovoljnih pacientov smo prebrskali med nekaj primeri, ki vam jih z veseljem predstavimo.

 

Invisalign obravnava prej in potem – Primer 1: Mila iz Maribora

Mila invisalign prej in potem

 

 

Primer 2: Martina iz Apač

Invisalign primer prej in potem - Martina

 

 

Primer 3: Tanja iz Maribora

Tanja primer rezultata Invisalign obravnave prej/potem

 

 

Primer 4: Amadeja iz Vipavske doline

Prikaz rezultata Invisalign obravnave

 

 

Kako dolgo je potrebno nositi Invisalign opornice?

Časovno obdobje, kako dolgo je potrebno nositi Invisalign, je odvisno od obsega obravnave. Kot vidite pri zgornjih primerih so premiki zob popolnoma edinstveni, ker ima vsak pacient svoje posebnosti in zobe v edinstveni poziciji.

 

Če so premiki zob manjši, traja vse skupaj na primer 3 mesece, v primeru večjih premikov in podrobnejše ortodontske obravnave pa tudi do 1 leta in več. Več o času nošenja in trajanju Invisalign obravnave si lahko preberete tudi v našem članku TUKAJ.

 

 

Kje do Invisalign aparata

Naročite se na brezplačni prvi pregled pri VBO digitalnem zobozdravstvu v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu, Radečah ali preko spleta, kjer boste seznanjeni z obravnavo in uporabo Invisalign aparata.

 

Zakaj po Invisalign k VBO? Smo največji Invisalign provider v tem delu Evrope z več kot 2000 Invisalign obravnavami. Vas zanima več? Prijavo na brezplačni pregled in več informacij najdete na https://pregled.vbo.si/