Invisalign cena – Koliko stane nevidni zobni aparat Invisalign

Koliko pravzaprav stane Invisalign nevidni zobni aparat? Kakšna je cena Invisalign aparata?

 

Sigurno ste tudi vi v določenem trenutku pomislili na ceno Invisalign obravnave, če se zanimate za obisk VBO digitalnega zobozdravstva, kajne?

 

Cena Invisalign obravnave pri VBO

Cena nevidnega zobnega aparata Invisalign pri VBO je v celoti odvisna od vsakega posameznika oz. stanja njegovih zob.

 

Cena Invisalign aparata za odrasle in otroke

 

Nekateri pacienti potrebujejo manjše premike in manjšo ortodontsko obravnavo, kar močno vpliva tudi na ceno napram tistim, ki imajo nekoliko bolj zamaknjene zobe in potrebujejo 40 ali več Invisalign opornic.

 

Cenovni razpon je zato zeloooo širok. Cena Invisalign obravnave se prične pri 1.400 EUR, njegova zgornja meja pa je približno 5.000 EUR.

 

Kako izvedeti točno Invisalign ceno?

Da bi izvedeli konkretno ceno za vaš primer, nas boste obiskali na prvem pregledu, ki bo za vas v celoti brezplačen. Pri nas bomo vaše zobe poskenirali s posebnim 3D skenerjem.

 

Na osnovi tega bo doktorica zelo natančno predvidela pot do vašega popolnega nasmeha in takrat bomo lahko natančno določili tudi ceno za vas in vašo Invisalign obravnavo.

Izgled Invisalign nevidnega zobnega aparata

Ker se želimo našim uporabnikom čim bolj približati, nudimo tudi možnost plačila na do 60 obrokov.

 

Kaj vse zajema cena Invisalign obravnave

V vseh navedenih cenah je vključeno vse, vezano na premikanje zob (diagnostika, načrt obravnave, namestitev pritrdilnih elementov, morebitno preoblikovanje/tanjšanje zob, aktivna obravnava z Invisalign sistemom z vsemi rednimi in izrednimi pregledi).

 

 

POMEMBNO: Vzdrževalne opornice Vivera by Invisalign

Po aktivni obravnavi in snetju pritrdilnih elementov prejmete vzdrževalne opornice Vivera by Invisalign.

 

POZOR! Pomembno je, da so vzdrževalne opornice najvišjega kakovostnega razreda, saj gre za nekaj, kar boste še vrsto let nosili v ustih. Prav zato boste pri nas dobili vzdrževalne opornice znamke Vivera, proizvajalca Invisalign.

 

Prejeli boste kar 3 komplete vzdrževalnih opornic Vivera, kar zadostuje za več let uporabe.

 

Pomembno dejstvo je, da so ti trije kompleti vzdrževalnih opornic Vivera že všteti v končno ceno, ki jo dobite v osnovni ponudbi po opravljenem prvem pregledu, torej ne gre za nikakršno doplačilo!

 

Ravno tako sta v ceno vključena 2 kontrolna pregleda s skeniranjem vaših zob (po treh in po šestih mesecih).

 

 

Kako do aparata Invisalign pri VBO

Naročite se na brezplačni pregled pri VBO digitalnem zobozdravstvu v Ljubljani, Mariboru, Novem mestu ali Radečah. Lahko se naročite tudi kar preko spleta kjer boste seznanjeni z obravnavo in uporabo Invisalign aparata. Prijavo na brezplačni pregled in več informacij najdete na https://pregled.vbo.si/