Električna zobna ščetka ali mehka zobna ščetka VBO Premium?

Odkrijte, kaj svetujejo strokovnjaki, in spoznajte 5 razlogov, zakaj zobna ščetka Premium VBO prekaša celo električne zobne ščetke!

 

Premium zobna ščetka VBO roza

 

Ste vedeli, da je bila prva zobna ščetka le košček dišečega lesa, ki so ga naši predniki glodali? Od takrat smo napredovali do točke, ko imamo na policah trgovin skoraj neomejeno izbiro. In z razvojem tehnologije in raznih elektronskih pripomočkov je na njih svoje mesto našla tudi električna zobna ščetka.

 

Zagotovo ste že videli kakšno reklamo, v kateri proizvajalci trdijo, da so električne zobne ščetke boljše od klasičnih. Poglejmo, ali je to res, ali je boljša električna zobna ščetka ali mehka zobna ščetka …

 

 

Je elektronsko ščetkanje boljše kot ročno?

 

Strokovnjaki se strinjajo, da ni tako važno, s kakšnim tipom zobne ščetke si čistimo zobe – elektronsko ali ročno – ampak kako.

 

Ročna zobna ščetka je torej lahko popolnoma enako učinkovita kot elektronska. A tudi med ročnimi zobnimi ščetkami so velike razlike, ki lahko močno vplivajo na njihovo učinkovitost ohranjanja bleščečih zob.

 

 

5 prednosti zobne ščetke VBO Premium pred elektronsko

 

VBO Premium zobna ščetka je edinstven izdelek, ki dokazano deluje bolje kot klasične zobne ščetke. Poglejmo njene glavne prednosti pred njenimi električnimi konkurentkami!

 

1. Kjerkoli, kadarkoli

 

Tako kot vsaka elektronska naprava je tudi električna zobna ščetka odvisna od baterij, elektrike, pravega polnilca … Roke gor vsi, ki se vam je že zgodilo, da se vam je zobna ščetka izpraznila ravno takrat, ko se vam je najbolj mudilo ali ste jo najbolj potrebovali!

 

 

2. Primerna za vsak žep

 

Kakovostne električne zobne ščetke so občutno dražje kot klasične ročne. Ob začetnem strošku za samo napravo vas čakajo tudi redni stroški menjave same ščetke, ki vas vsakič stane približno toliko kot ročna različica.

 

 

3. Nad obloge s kremenom

 

Znanstvene študije kažejo, da so v splošnem električne zobne ščetke bolj učinkovite v odstranjevanju zobnega kamna kot ročne. A to ne velja za zobno ščetko VBO Premium – prvo zobno ščetko, ki ima ščetine impregnirane s črnim kremenom. Gre za edinstveno rudo, ki klinično dokazano odstrani zobe obloge do 40 % učinkoviteje kot običajne ščetke.

 

Črni kremen VBO premium zobna ščetka

 

 

4. Brez neprijetnih vibracij

 

Nekateri jih sploh ne opazijo, nekaterim pa vibracije električne zobne ščetke prav zoprne. Zaradi vibracij ščetke se lahko slina bolj premika po ustih, kar je za nekatere še dodaten minus električne alternative.

 

 

5. Z naročnino brez skrbi in s super prihranki

 

Za VBO Premium zobno ščetko lahko sklenete naročnino. Da, prav ste slišali – z naročnino ob enkratnem plačilu prejmete zobne ščetke za celo leto. Ob sklenitvi naročnine tudi prihranite, in to do skoraj 50 % redne cene! To pa še ni vse, saj z naročnino prejmete še brezplačno poštnino in druge ugodnosti.

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

S ščetko VBO Premium prihranite denar, čas in živce, vaši zobje pa bodo enako – ali še bolj – čisti in bleščeči. Popoln nasmeh vas že čaka!