Črni kremen in njegove prednosti

Spoznajte mineral, ki vam pomaga do bolj čistih in zdravih zob, in kako njegove prednosti najlažje vključite v svojo dnevno rutino s prvo ščetko s črnim kremenom!

 

 

Kaj je črni kremen

 

Črni kremen je naravna ruda – mineral, znan po svojih antibakterijskih lastnostih. Raziskave so pokazale, da učinkovito odstranjuje številne škodljive bakterije, vključno s tistimi, ki jih pogosto najdemo v ustih.

 

Posebnost črnega kremena je v tem, da se nahaja samo na omejenem območju v bližini reke Amano-kawa na japonskem otoku Hokaido. V njej so se kopičile kremenaste alge ali diatomeje, in po milijardah let je iz njih nastala črna oblika silicijevega dioksida.

 

Črni kremen VBO premium zobna ščetka

 

Kako črni kremen koristi higieni zob

 

Če je črni kremen dodan ščetinam zobne ščetke, pripomore k bolj temeljitemu odstranjevanju zobnih oblog in bakterij z zob in dlesni.

 

Raziskava je namreč pokazala, da ščetine iz črnega kremena odstranijo zobne obloge do 40 odstotkov učinkoviteje kot običajna zobna ščetka! Poleg tega naj bi pripomogel k zmanjšanju zobne gnilobe in vnetju dlesni.

 

Ob ščetkanju črni kremen sprošča negativne ione, ki dokazano podaljšajo učinek čistih zob. To učinkovito prekriža načrte škodljivim bakterijam, vam pa zagotovi dolgotrajen občutek svežine.

 

 

VBO – prva zobna ščetka s črnim kremenom

 

Premium zobna ščetka VBO je prva ščetka s ščetinami, impregniranimi s črnim kremenom. Ta ruda daje ščetinam njihovo značilno temno-sivo barvo.

 

Črna kremenčeva ruda je zdrobljena v prah, ki sestoji iz dovolj majhnih delcev, da ne poškodujejo zob. Ta črn silicijev prah pa nato postane sestavni del ščetin Premium zobne ščetke VBO. V kombinaciji z majhno in ozko glavo ter mehkimi ščetinami poskrbi za učinkovito, a nežno odstranjevanje zobnih oblog.

 

VBO premium zobne ščetke s črnim kremenom

 

Zaradi impregnacije s črnim kremenom so ščetine VBO zobne ščetke hrapave. Tega ob ščetkanju sicer ne boste opazili, boste pa opazili občutno bolj gladke zobe, daljši občutek čistih zob po ščetkanju in ob redni uporabi, bolj zdrave zobe.

 

VBO zobna ščetka s kremenom je kljub impregnaciji mehka zobna ščetka, kar pomeni, da njene ščetine ne poškodujejo vaše sklenine in dlesni.

 

 

Kje kupiti Premium zobno ščetko VBO

 

Premium zobna ščetka VBO vam je na voljo v prodajalnah dm, drogerijah Tuš, specializiranih trgovinah, ordinacijah in seveda v naši spletni trgovini, kjer vas pogosto čakajo posebne ugodnosti.

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

Če ste vedno na tesnem s časom in vam obiski trgovin predstavljajo nujno zlo, pa sklenite neobvezujočo naročnino na ščetke VBO. Naročniki vsako leto prejmete paket šestih VBO zobnih ščetk s črnim kremenom. Z naročnino dobite tudi 10 % popusta na redno ceno zobne ščetke in brezplačno dostavo.

 

Tako boste v njihovih prednostih uživali ceneje ter imeli takoj, ko bo stara ščetka začela kazati znake obrabe, pri roki svežo.

 

Zobna ščetka s črnim kremenom je plod slovenskega in japonskega znanja ter skupne želje po zagotavljanju zdravih zob. Poskusite VBO zobno ščetko in spoznajte novo dimenzijo čistih zob!