Ali je poravnava zob z Invisalign dokončna?

Se tudi vi sprašujete, ali je poravnava zob z Invisalign nevidnim zobnim aparatom dokončna? DA, poravnava zob je dokončna, vendar v določenih primerih potrebuje še nekaj dodatnega truda in časa.

 

 

Načrtovanje premikov zob

 

Kljub izjemni strokovni podlagi in izkušnjam našega osebja ter skrbnemu načrtovanju Invisalign obravnave, se včasih zgodi, da zobje ne gredo natanko po zastavljeni poti.

 

To pomeni, da za doseganje cilja dodamo še nekaj novih opornic, ki obravnavo podaljšajo za nekaj tednov ali do nekaj mesecev. Prav zaradi tega ne moremo trditi, da je osnovna Invisalign obravnava dokončna.

 

Kaj pa ko je cilj dosežen? Ali je nov nasmešek večen?

 

 

Trajanje Invisalign obravnave

 

Invisalign obravnava lahko traja vse od 6 mesecev, pa tudi do leta ali dveh, odvisno od obsežnosti obravnave in potrebnih premikov zob. Odvisna pa je tudi od vašega doslednega nošenja opornic.

 

Tukaj je potrebno omeniti, da je kljub temu, da so po končani obravnavi zobje na pravem mestu, potrebno nositi t.i. Invisalign Retainer oz. opornico Vivera, ki skrbi za vzdrževanje novega nasmeha. Kajti v nasprotnem primeru se lahko zobje ponovno nekoliko premaknejo na staro mesto.

 

Vendar pa je potrebno vzdrževalno opornico nositi zgolj ponoči, tako da vam to ne bi smelo povzročati težav. Naši pacienti jo pravzaprav nosijo z velikim veseljem, ker tako vedo, da bo njihov nasmešek ostal lep in funkcionalen.

 

 

Kako izgledajo rezultati Invisalign obravnave?

 

Vas zanima kako izgledajo rezultati po končani Invisalign obravnavi? Spodaj najdete nekaj krasnih primerov zadovoljnih strank.

 

Kam po Invisalign nevidni zobni aparat?

 

Naročite se na brezplačni prvi pregled pri VBO digitalnem zobozdravstvu v Mariboru, Novem mestu, Radečah ali preko spleta, kjer boste seznanjeni z obravnavo in uporabo Invisalign aparata ter boste točno izvedeli koliko časa bo trajala Invisalign obravnava v vašem primeru.

 

Prijavo na brezplačni pregled in več informacij najdete na https://pregled.vbo.si/