Akcijska cena Invisalign nevidnega zobnega aparata pri VBO!

Novica, da se vam bo nasmeh razlezel do ušes… Izkoristite akcijsko ceno Invisaligna – najboljšega nevidnega zobnega aparata na trgu!

 

Zgodovina Invisalign nevidnega zobnega aparata

 

Sanjate o ravnih zobeh, a vas ne mika kovinski aparat? Si že nekaj časa ogledujete Invisalign, a se kljub vsem prednostim še niste odločili zanj?

 

Zdaj je idealen trenutek – vabimo vas, da izkoristite posebno Invisalign akcijo, v kateri ponujamo popust na nevidni zobni aparat!

 

 

Zakaj Invisalign?

 

Zdravljenje Invisalign je kot nalašč za vse, ki želijo doseči lep nasmeh, ne da bi pri tem žrtvovali udobje in slog. Zaradi prozornih, udobnih in praktično nevidnih opornic skoraj ne boste opazili, da nosite aparat!

 

 

Z našo ponudbo pa si lahko obravnavo, ki ste si jo vedno želeli, zdaj zagotovite po dostopni ceni.

 

Opornice Invisalign so snemljive, zato vam ne bo treba skrbeti, da bi se hrana zataknila v zobnem aparatu ali da bi zamudili svojo najljubšo hrano. Preprosto jih odstranite, ko je čas za hrano ali pijačo, in jih vstavite nazaj, ko končate. Poleg tega so opornice enostavne za čiščenje, zato lahko med obravnavo vdržujete dobro ustno higieno.

 

A to še ni vse! Invisalign obravnava je tudi hitrejša od klasičnih zobnih aparatov. Že v nekaj mesecih boste lahko opazili viden napredek na svojem nasmehu. To pomeni, da lahko v kratkem času dosežete sanjski nasmeh!

 

 

Zakaj VBO?

 

Ker si vaši zobje zaslužijo le najboljše!

Smo največji ponudnik nevidnih zobnih aparatov Invisalign – ne le v Sloveniji, pač pa v tem delu Evrope. Do popolnega nasmeha z nevidnim zobnim aparatom Invisalign smo pomagali že več kot 2.000 ljudem.

 

Invisalign provider - 1000 Invisalign obravnav

 

Smo edini slovenski prejemniki visokega Invisalignovega kristalnega priznanja za uspešno opravljenih več kot 1.500 obravnav z nevidnim zobnim aparatom Invisalign. Pred tem smo že prejeli kristalno priznanje Invisalign 1000 in Invisalig 500. Ponosni smo na dejstvo, da smo edini v tem delu Evrope, ki smo prejeli ta visoka priznanja.

 

Poleg strokovnosti pa nam je ključnega pomena tudi, da se pri nas počutite prijetno. Da nam uspeva, priča več kot 2000 zadovoljnih uporabnikov. To so le nekatere od njihovih pohval:

 

Ne samo, da so močno podkovani na svojem področju, so ljudje z veliko začetnico; topli, prijazni, domači, s smislom in občutkom.

 

Celotna VBO ekipa me je navdušila s svojo prijaznostjo in ustrežljivostjo.

 

Danes že marsikdo ravna zobe, ampak VBO sigurno ni slučajno najbolj uspešen Invisalign ponudnik v tem delu Evrope. Vse to je posledica najvišje možne strokovnosti in prijaznosti osebja.

 

Prikaz rezultata Invisalign obravnave

 

 

Kako izkoristim Invisalign akcijo?

 

Za koriščenje 10-% popusta uporabite kodo VBO10 (velja do konca 2022). Če se boste na posvet naročili po telefonu, jo povejte našemu osebju. Če se boste naročili s pomočjo prijavnice na naši spletni strani, pa kodo zapišite v okence za komentarje.

 

Ne zamudite te edinstvene in časovno omejene Invisalign akcije in si z Invisalignom zagotovite nasmeh, o katerem ste vedno sanjali, zdaj 10 % ugodneje!

 

Vas zanima koliko cena Invisalign obravnave? Preberite več TUKAJ.