7 koristi mesečne naročnine Premium zobnih ščetk VBO

Prihranek ter maksimalna kakovost in učinkovitost vedno na zalogi. To so le 3 od mnogih koristi mesečne naročnine Premium zobnih ščetk VBO. Prepričajte se, zakaj je naročnina na Premium zobne ščetke VBO najboljša izbira za vas in vaše zobe!

 

 

Premium zobna ščetka VBO

 

Dr. Vesna Kaloh, svetovno priznana specialistka za ravnanje zob z nevidnim zobnim aparatom Invisalign, je v sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem razvila edinstveno zobno ščetko. Osnovno vodilo razvoja je bilo ustvariti najbolj učinkovito zobno ščetko, ki očisti vse površine zoba.

 

VBO premium zobne ščetke modre barve

 

Ta ščetka vam je na voljo na številnih prodajnih mestih. A njene koristi lahko najbolje izkoristite z mesečno naročnino. Predstavljamo vam 7 koristi, v katerih uživajo naročniki na Premium zobne ščetke VBO.

 

 

7 Koristi mesečne naročnine

 

1. Do 37 % popusta ob nakupu

Ob sklenitvi enega izmed naročniških programov VBO takoj prihranite 10 %. Naša najbolj priljubljena opcija naročnine pa je naročnina na 12 Premium zobnih ščetk VBO, pri kateri prejmete kar 37 % popusta.

 

Vsakih 12 mesecev vas bo pričakal paket 12 zobnih ščetk Premium VBO, ki zadostujejo za celo leto optimalnega čiščenja za dve osebi!

 

2. Vedno sveža ščetka za največjo učinkovitost

Ko se začnejo ščetine vihati navzven, vaša ščetka začenja izgubljati učinkovitost, trpi pa zdravje vaših zob! Z naročnino imate pri roki svežo ščetko takoj, ko stara začne kazati znake obrabe.

VBO premium zobna ščetka

 

3. Prihranek časa

Vaša zobna ščetka že opazno “cveti”, pa še kar nimate nove? Ste jo spet pozabili dodati na nakupovalni seznam?

 

Nakupovanje je pri hitrem tempu življenja za veliko ljudi že skoraj muka. Prihranite si eno skrb in imejte z naročnino na VBO Premium zobno ščetko ključni del svoje vsakdanje rutine vedno na zalogi.

 

4. Brezplačna poštnina

Ob sklenitvi naročnine se vaši prihranki ne končajo, saj prihranite tudi pri poštnini.

 

5. Opomnik o pošiljki

Eno leto je kar dolga doba in ob številnih naročninah lahko kaj hitro pozabimo, kdaj se nam katera izteče. A brez skrbi – pred vsako novo pošiljko VBO Premium zobnih ščetk boste po e-pošti prejeli opomnik.

 

VBO premium zobne ščetke s črnim kremenom

 

6. Prekličite kadarkoli

Pri VBO je naročnina popolnoma brez tveganja – lahko jo prekličete kadarkoli in naslednje pošiljke več ne boste prejeli.

 

7. Dodatni popust za udeležence programa zvestobe

Vsi naročniki na VBO zobne ščetke imajo možnost sodelovanja v našem posebnem programu ustne higiene, v okviru katerega so lahko deležni dodatnega 30% popusta na tretma profesionalne ustne higiene – priporočljivo na vsakih 6 mesecev.

 

Tretma ustne higiene s stalnim 30% popustom lahko koristite v Ljubljani (VBO), Mariboru (VBO), Novem mestu (Pušnik-Novljan) in v Radečah (Zobozdravstvo Gros).

 

 

Želite prihraniti?

 

Želite prihraniti in uživati vseh 7 prednosti mesečne naročnine na Premium zobne ščetke VBO? Izberite svojo naročnino TUKAJ.

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

 

Zakaj je Premium zobna ščetka VBO tako posebna?

 

Premium zobna ščetka VBO je prva zobna ščetka s ščetinami iz črnega kremena na svetu.

 

Ima primerno obliko in velikost glave, da doseže tudi nepravilno postavljene in delno izrasle zobe. Zelo učinkovito jo lahko uporabljajo tudi tisti z ožjo čeljustjo.

 

VBO premium zobna ščetka black

 

Ob tem pa so stranske ščetine na vrhovih zožane in podaljšane, da sežejo tudi v medzobne prostore in pod rob dlesni ter s tem očistijo tudi težje dostopna mesta.

 

Površine ščetin so zaradi impregnacije s črnim kremenom na mikroskopski ravni hrapave, zato bolj učinkovito odnašajo obloge kot klasične gladke ščetine.

 

Po ščetkanju s Premium zobno ščetko VBO bodo tako vaši zobje bolj gladki, občutek čistih zob pa bistveno daljši kot pri uporabi klasičnih zobnih ščetk. V kombinaciji s priročno in udobno naročnino dobite zmagovalni duo za sijoč in zdrav nasmeh!