3 preprosta dejstva, ki Premium zobno ščetko VBO uvrščajo med najboljše

Vaši zobje si zaslužijo le najboljšo nego. Spoznajte Premium zobno ščetko VBO in njene glavne adute!

Predstavljamo vam tri dejstva, ki so že tisoče strank prepričala v kakovost, učinkovitost in udobje Premium zobne ščetke VBO.

 

VBO premium zobna ščetka black

 

1. Razvita v sodelovanju s strokovnjaki

 

Premium zobna ščetka VBO je plod slovenske in japonske strokovnosti.

 

V sodelovanju z dentalno univerzo Kanagawa na Japonskem jo je razvila priznana zobozdravnica Vesna Kaloh. Je večkrat nagrajena zobozdravnica in ortodontinja ter ena izmed vodilnih strokovnjakinj s področja nevidnih zobnih aparatov Invisalign.

 

2. Dokazana učinkovitost

 

Učinkovitost VBO Premium zobne ščetke so dokazali strokovnjaki dentalne univerze v Kanagawi. Njihova raziskava je pokazala, da Premium zobna ščetka VBO odstrani zobne obloge do 40 % učinkoviteje kot običajna ščetka.

 

Ščetka, ki resnično očisti vaše zobe in ne poškoduje dlesni

 

Zanimivo dejstvo – zobna ščetka je do 40 % učinkovitejša tudi, če ne uporabljate zobne paste! Zobe lahko torej očistite tudi le z vodo in boste še vedno dosegli bolj čiste zobe kot pri ščetkanju s klasično zobno ščetko in zobno pasto.

 

 

3. Inovacija s črnim kremenom

 

VBO zobna ščetka je prva zobna ščetka s ščetinami, impregniranimi s črnim kremenom. Gre za edinstveno črno rudo, ki se nahaja le na japonskem otoku Hokaido.

 

Posebnost črnega kremena je, da ob ščetkanju sprošča negativne ione, kar podaljša občutek čistih zob. Ščetine, impregnirane s črnim kremenom, so na mikroskopskem nivoju hrapave. Tega seveda ne boste občutili, občutili pa boste rezultat – bolj gladki, bolj čisti zobje!

 

 

Dodatni aduti Premium zobne ščetke VBO

 

A to še zdaleč ni vse, kar jo postavlja visoko nad konkurenco.

 

Ergonomska oblika

Majhna glava zaobljene oblike vam omogoča, da dosežete vse zobe – tudi tiste čisto zadaj. Na zadnje zobe veliko ljudi preprosto pozabi, saj so s klasično zobno ščetko težje dosegljivi.

 

Premium zobne ščetke VBO črne barve

 

Tudi ročaj je ergonomske oblike in vam omogoča lahko rokovanje s ščetko, da boste dosegli vse zobe z vseh strani.

 

Mehke ščetine

Najboljše zobne ščetke so ostre v boju proti zobnim oblogam in nežne do vaših zob. Nič vam namreč ne koristi ščetka, ki bo odstranila obloge, ob tem pa poškodovala vašo sklenino!

 

Ščetine Premium zobne ščetke VBO so mehke in s tem nežne do vaše sklenine. Z njo boste dosegli optimalno čistočo na povsem varen način.

 

Dokazano zadovoljni uporabniki

Nabrali smo že več kot tisoč osebnih pričevanj zadovoljnih uporabnikov. Med njimi je veliko zobozdravnikov, ki Premium zobno ščetko VBO uporabljajo tudi sami in jo z veseljem priporočajo svojim pacientom!

 

Kako zaščititi dlesni pred krvavenjem in poškodbami

 

 

Z naročnino do ugodnosti

 

Ste vedeli, da ima ščetka, ki se ji vihajo ščetine, tudi do 25 % manjšo učinkovitost? Z uporabo odslužene zobne ščetke svoje zobe izpostavite škodljivim bakterijam in oblogam.

 

VBO naročnina prejemanja zobnih ščetk

 

Najboljši način, da si zagotovite vedno svežo ščetko in še prihranek, je naročnina na Premium zobne ščetke VBO. Prejmite 24 zobnih ščetk na leto, kar zadostuje za 12 mesecev uporabe za dve osebi, in prihranite kar do 37 %! Več o naročnini si preberite tukaj.